I väntan på geo-tomten – Orrekulla skans

burk11

Idag återvänder vi till den 14:e januari 2009 och en liten tur mitt under arbetsdagen.

—————–

Ibland hinner man med lite ”bonus” caching under arbetsdagen! På förmiddagen hade jag ett möte ute på ett tryckeri inför en planerad bokutgivning. Efter mötet kunde jag ta mig en knapp kilometerlång promenad ner till ”Orrekulla skans”, en plats jag länge tänkt besöka. Numera finns det dessutom en cache där som gör att besöket blir än trevligare! Cachen hittades snabbt efter att jag skrämt tre fasantuppar och en fasanhöna som hade det livat värre i gräset! – Sorry – ropade jag, men det var synnerligen upprörda och irriterade fåglar – vilka skrik de gav ifrån sig! När cachen var loggad tog jag en liten promenad till geocacharnas viktigaste leverantör av pennor som ligger drygt 1,5 km bort från Orrekulla. Därefter åter till fastlandet!