Korsvägsevent och födelsedagsburk

Event1

Jag gick iväg på tidig lunch från arbetet denna dag och prövade min nya telefons möjligheter under min lilla promenad till Korsvägen (s.k. vänsterprasslande enligt hebb). När jag korsat alla filer och spår utan att bli nedmejad nådde jag den första folksamlingen, vi höll ett litet förevent innan vi gick dryga 30 meter och träffade på än ännu större grupp – eventet kunde börja och bgr01 skickade runt loggboken. Sedan blev det mer än de utsatta 15 minuterna av geo-snack med gamla bekanta och nya deltagare så som det skall vara på ett bra event. Enkelt men mycket trevligt!

Event2

Event3

Event4

När alla skingrats ut i omgivande kvarter eller åkt vidare med vagn eller buss så drog jag mig utmed Örgrytevägens GC-bana för att ta mig in mot Skårsområdet. Där väntade en av mina närmaste ologgade burkar ”Lanzons födelsedagscache”. Mugglarna höll sig borta från gatorna denna gråmulna men varma decemberdag så jag kunde i lugn och ro plocka fram och logga cachen.

Skårsgatan

Därefter blev det en 8,5 kilometer lång vandring hem mot cachingbasen.