I väntan på geo-tomten – GPS Adventures The Maze Exhibit

burk18

Du har kanske någon gång undrat och förundrats över cachetypen ”GPS Adventures The Maze Exhibit”. På geocaching.com beskrivs cachetypen på följande vis: ”A find of this type represents attendance at the GPS Adventures Maze Exhibit or a regional variation. GPS Adventures Mazes are designed to teach people of all ages about GPS technology and geocaching through interactive science experiences.”

Det är alltså en kringresande utställning som berättar om geocaching och gps-användning. I utställningen skall man hitta ett antal dolda cacher som leder fram till en final. År 2011 besökte jag labyrinten när den var på ett Megaevent i Kanada, här kommer filmen om upplevelsen av att snurra runt och leta efter ledtrådar.

[youtube:http://youtu.be/svPGdeQu5l0%5D

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: