Ett äkta tomteevent!

Ragge1_tomte
Tomten läser upp tomten!!

Idag var det så dags för Ragge1 och Norwegian Watson att hålla i eventet ”Viktor Rydberg – Ett event på födelsedagen”, jag hade inte många steg från kontoret till eventplatsen och där väntade redan en ganska stor grupp burkjägare och fler skulle strömma till. Trottoaren utanför tomtehuset var snart full av geocachare!

Det blev även en utlottning av en gran – dock i form av ett coin – lite lättare för den som vann att ta med hem på vagnen!

Efter att vi avnjutit tomten (Ragge1) läsa ur Rydbergs tomten så var eventet över men vi var givetvis en grupp som dröjde oss kvar för burkar är ett oändligt samtalsämne! När allt var över drog jag mig bort mot Liseberg för att få lite mer julstämning.

Nu är det bara några dagar kvar till nästa och sista event före jul: ”Julevent i Göteborg 2013” – vi ses väl där?