Kronhusbodarna

Sillgatan

Lagom till gårdagens event publicerades en ny burk mitt i centrala Göteborg – det är numera en ganska ovanlig händelse med tanke på hur tätt det är mellan burkarna! Det måste betraktas som en bedrift av Moonmatte att kunna lägga ut ”Kronhusbodarna”.

Det blev inte något besök där igår, istället kunde jag inleda torsdagen med en liten morgonrunda. 6.30 är en ganska bra tid för caching i centrum, mugglarna är få och många är oroväckande sömniga! Jag kunde efter en kort promenad från hållplatsen i Brunnsparken snabbt lokalisera och logga denna burk.

Därefter blev det en kortare promenad bort till mitt kontor för att avrunda höstterminens arbete och så sakteliga börja tänka på den stundande julens alla burkar.

2 kommentarer

  1. Kunde den inte lagt ut när jag ändå var där och hjälpte till på julmarknaden…

    Att det plötsligt fanns plats beror på att Gavias ”The Almost Historic Park” har arkiverats. http://coord.info/GCK5KF Annars är det inte lätt att hitta luckor i innerstan.

  2. Haha kul och se att ens burk dök upp här 😉 Fick Dock snabbt byta burk det blev alldeles för hård anstormning på den igår 🙂

Kommentarer är stängda.