I väntan på geo-tomten – Glöggevent i Göteborg 2008

burk19

Glöggevent i Göteborg 2008” var ett ordentligt event, 56 nick loggade men antalet närvarande var långt fler. Stugan i Skatås var fylld till bristningsgränsen! I samband med eventet gjorde jag också min första ”geocachingfilm”, utan ljud eller musik, men ändå ett historiskt dokument!

[youtube:http://youtu.be/AFnJrx8dJZA%5D

För tredje gången ordnade grodan & fiabus samt Hallén och TMR68 ett glöggevent (20 december 2008), för andra gången hölls eventet i Skatås stuga nr 1. Denna gång blev det riktigt trångt i stugan när alla geocachare stormade in! Med 56 attended loggar och långt fler personer var det tur att inte alla var inomhus samtidigt, en del var ute på eventbanan och letade små burkar i mörkret/skymningen.

Länk till eventsidan.