Juldagsjakt

Juldagens morgon är något man brukar längta efter, stillhet, inga middagsförberedelser och tid att jaga burk! Målet idag var att rensa bort två nypublicerade burkar från närområdet. Ljuset hade ännu inte återvänt när jag lämnade cachingbasen och gick iväg ned mot Munkebäck och ”Torpavallen III” som publicerades på självaste julafton – givetvis var hebb snabbt på plats då hans nya näste ligger ganska nära!

Ett Apple hotell kanske...
Ett Apple hotell kanske…

Burken skulle sitta i en av tre flaggstänger, givetvis blev det i den tredje jag hittade burken. Därmed var den uppgiften avklarad och jag hade sedan ett par kilometer att gå till ”STYR O STÄLL #9” som publicerades dagen före julafton. Jag trodde denna cacheserie hade något med hyrcykelsystemet att göra, men något sådant fanns inte på denna plats, däremot fanns något annat relaterat till den verksamheten på platsen, något som jag först missade! Snurrade runt ett par varv på platsen innan hjärnan åter började fungera ordentligt (efter omstart..?) och så fick jag se cachen!

Vy över järnvägen
Vy mot cachen på andra sidan spåren.

Nöjd med denna logg fortsatte jag vandringen genom det ödsliga industriområdet för att via vissa omvägar komma hem till cachingbasen igen efter lite över en mils promenad, välbehövligt efter julmaten och allt godis under gårdagen!