Som ni vet: Jag jagar inte FTF

I skumma kvarter...
I skumma kvarter…

Jag säger det bara en gång: Hallén är inte längre FTF-jägare! Därför ser jag till att ta god tid på mig på lördag kväll innan jag tittar på mail som kan innehålla information om nya burkar. När jag sedan märker att det ligger en ny burk 230 meter bort, ”Robertshöjd” så tar jag det lugnt… hinner knappt knäppa byxorna innan jag på ledstången svischar 6 trappor ned för att hissen tar för lång tid. Gräsmattorna gav extra glid då allt var en lervälling och med dubbla älgkliv närmar jag mig nollpunkten bara för att se att där är ju Rebecca.A! Hon noterade att det var några glada personer som försvunnit i en bil när hon kom till platsen, jag hade mina aningar om vilka dessa var!

Vi sökte av platsen och efter en liten stund låg en filmburk i min hand och jag kunde konstatera att det var iLop, AP2000 och CF700 som varit först framme. Men vad gör det, som sagt jag är inte FTF-jägare. Det var bara trevligt att få en oväntad händelse som avrundning på en dag med ganska lite burkjakt i övrigt.

3 kommentarer

  1. Om en lögn upprepas tillräckligt många gånger så blir det en sanning. Det kunde redan Göbbels förtälja. Så vi får väl höra Hallén ”sjunga falskt” snart igen 😉

  2. Förstår precis vad du menar. Ibland måste man göra en insats så att FTF-jägarna inte slöar till. Vi jagar FTF-jägarna, inte FTF’n.

Kommentarer är stängda.