På väg mot den gamla staden

Inte den roligaste miljön man kan tänka sig, men en logg är en logg och vid denna tid på lördag var här lugnt och stilla!
Inte den roligaste miljön man kan tänka sig, men en logg är en logg och vid denna tid på lördag var här lugnt och stilla!

Idag fanns det bara lite tid för burkjakt så det blev en liten upprensningsrunda i de östra stadsdelarna. Min vanliga kamera hade jag glömt hemma idag, fick därför bli ett par bilder med gps:en istället, gick överraskande bra trots de dåliga ljusförhållandena. Dagens burkjakt inleddes med ”Ren bil” medan mörkret ännu låg tungt över nejden, ännu en burk i en skylt loggad. Gick sedan vidare mot en burk i ett vägräcke ”Munkebäcksmotet”, trist miljö men en pinne till i statistiken. Från bron fanns utsikten mot den gamla Sävenäskolonin som nu rivs för att ge plats åt fler spår. Undrar hur det kommer att gå för cachen ”Kurts cache/ Till minne av Lasse Brandeby” när allt är rivet, kanske faller även den offer för grävskoporna.

Odlingen får ge plats åt stålräls.
Odlingen får ge plats åt stålräls.

Vandringen fortsatte nu genom industriområdet bort mot ”STYR O STÄLL #1”, jag anade vad det var jag skulle leta efter så det blev ett snabbt fynd, här vill man nog inte smyga omkring för länge då parkeringen övervakas av kameror. Men idag stod inga fordon där jag ville leta så det såg lyckligtvis inte så misstänkt ut!

Turen utvidgades nu mot den gamla staden och cachen ”Nya gamla stan torget”, men där tog min lycka slut. Det sägs i tidigare loggar att det är en snygg burk, lurig sak med flera liknande kommentarer. Nog var den lurig alltid, den lurade mig denna förmiddag! Det blir till att återvända med friska krafter och nya idéer.