Mystiskt

Myst2

Mystar är något jag sällan lägger någon större energi på, men ibland får man plötsliga utbrott av energi, likt solen…! Började under julhelgen gå igenom vilka mystar jag skulle kunna tänkas lösa och det resulterade i att jag hittade några lösbara frågetecken i centrala Göteborg som skulle kunna förgylla hemfärden från arbetet. Dagens myst blev ”Gregers födelsedag” som jag löste mycket snabbt. Väl på plats var gps:en inte riktigt hemma utan irrade fram och tillbaka, det blev till att plocka fram näsan och nosa sig fram till rätt plats. Slutligen lyckades det och jag hade burken i min hand, härligt, kunde nu vandra hemåt med gott samvete.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: