En mycket lurig En

En
Enen på denna bild har inte något med mysten att göra utan är ett rent villospår!

Den 8:e april 2011 förändrades livet när Roland38 publicerade en ny myst vars frågetecken var placerat mitt på Delsjöns golfbana. All information som finns till cachen ”En en” är en bild på en en…. Inte samma som på bilden ovan vilken är tagen i en annan del av Delsjöområdet, men ändå, bara en bild på en en… Gång på gång har jag försökt lösa problemet men alltid har det blivit ett negativt besked i geocheckern. Enar är ju lite besvärliga att handskas med ute i fält, men denna gav mer än stick, den drev mig till alla möjliga – även för geocachare – underliga beteenden. Varför är det en dålig idé att leta igenom alla enar man hittar på en tur i Delsjöområdet? Både hår och förstånd har legat illa till då jag blivit allt mer frustrerad över detta mysterium.

Det är nu snart tre år sedan burken placerades ut och jag var inte i närheten av att hitta en lösning. Det blev till att kontakta en livlina för att få en rejäl hint om hur detta problem skulle knäckas! När jag fick klart för mig vad som krävdes insåg jag också att jag tänkt i fel banor och hade säkerligen kunnat ägna de kommande åren åt detta problem utan att lyckas! Idag kunde jag dock bege mig ut i skogen beväpnad med rätt koordinater. Det var en extra härlig känsla när handen fick kontakt med plastburken och signaturen kunde präntas ned i loggboken – underbart kort och gott!

Det var med lätta steg jag återvände till cachingbasen efter denna logg, nöjd, mycket nöjd. Fick dessutom en liten promenad som utsträcktes till 14 kilometers längd.