Dags att fira Rebecca igen!

Kålltorp

Rebecca A blir sannerligen firad i dagarna tre, idag kom den sista(?) burken i denna trilogi! Någon FTF jakt var inte att tänka på när klockan passerat åtta på förmiddagen, då var jag sedan väl över en timma på arbetet och för långt bort för att hinna fram i tid. Istället blev denna cache målet för den 9,2 kilometer långa promenaden hem från arbetet på eftermiddagen. Jag finpromenerade bitvis och ägnade mig åt bedrövligt vänsterprasslande utmed vissa sträckor innan jag nådde utkanterna av gamla Kålltorp och gick in mellan de fina husen. När jag närmade mig nollpunkten lästes hinten och det innebar ett snabbt och problemfritt fynd av ”Rebeccas Födelsedag #3”.

Ett trefaldigt grattis till Rebecca!

På väg ut från gamla Kålltorp möttes jag av denna reklam på spårvagnen som passerade!

kex

Skall detta tolkas som en ursäkt att gå hem och äta Kexchoklad efter promenaden…?

 

1 kommentar

Kommentarer är stängda.