Hallén & pingvinerna

Idag skulle afterworkturen gå mot antarktis… nej fel Slottsskogen! Ute i denna city-park hade jag en kvardröjande burk, en chirp ”Moonmatte Chirpar 🙂”, jag var där senast den 19:e januari men då fick jag inte kontakt med chirpen. Det såg mörkt ut även idag, men så började jag läsa beskrivningen. Det visade sig att jag missat en del viktig information. När jag följde instruktionen gick det hela strålande. Hittade ett helt gäng från det södra halvklotet som hade ofinheten att vända ryggen åt mig!

Vi vill INTE vara med på bild!!
Vi vill INTE vara med på bild!!

Jag lämnade därför dessa fiskätare åt sitt öde och begav mig bort mot de nya koordinater jag fått sända till min gps. Det var inte så långt men platsen låg väl utom synhåll för de horder av mugglare som drar fram genom parken under en eftermiddag. Efter en korts stunds sökande kunde cachen lokaliseras och ännu en logg var avklarad.

Ni vet väl varför det inte finns några isbjörnar på Antarktis….?