Supereventveckan inleds!

superevent

En helt otrolig vecka inleds nu för geocachare i Göteborgsområdet, en riktig Supereventvecka skulle jag vilja säga! I morgon tisdag håller Ragge1 & Norwegian Watson ”Kina-event” inte långt från Liseberg. På onsdag håller Ragge1 eventet ”Evert Taube – Ett event på födelsedagen” vid Lilla Bommen. Sedan, på torsdag kommer undertecknad (Hallén) att hålla eventet ”Hallén upptäcker Geocaching”, det hålls exakt tio år efter att jag träffade på denna underbara fritidsaktivitet för första gången i samband med en kurs i GPS användning vid Stora Torp. Nu hoppas jag att det kommer deltagare även på mitt event även om det finns andra event i dagarna två innan! I nuläget är det 23 anmälda till eventet, men det brukar alltid öka en del dagarna före och timmarna före ett event!

Tro nu inte att eventveckan är slut på torsdag – icke! På fredag håller Ragge1 & Norwegian Watson eventet ”Pi-dagen 2014 – Ett event på Bjurslätts Torg”. Därefter kommer helgen med lite vila…..

Det kommer att bli en ”tuff” vecka – är anmäld till samtliga event så det blir till att fara gata och torg omkring för att hinna med alla träffar. Samtidigt kan jag meddela att jag nu är i full färd med att tillsammans med bgr01 planera inför årets julevent – i den här staden gäller det att boka datum för event i god tid!