20 000 traditionella cacher hittade samt lite Halloween firande….

För en tid sedan informerade TMR68 mig om att jag var nära att passera 20 000 traditionella burkar, ett mål som jag helt missat att jag var nära att uppfylla. Den senaste tiden har det nästan bara blivit loggar av andra cachetyper, men idag en solig och vacker vårsöndag beslutade jag mig för att bege mig ut på jakt igen efter traditionella burkar! Cachinglinje 1 förde mig västerut mot Frölunda torg och därifrån tog jag mig vidare i riktning mot Sisjön.

Sisjön
Jakten kan börja!

Det finns en hel serie med Halloween burkar nära Sisjön som jag inte loggat så dessa var huvudmål för dagens runda. Dom ligger inte i nummerordning så jag beslutade mig för att börja med nummer 9 som plockades utan några större problem.

Nummer 9

Hur skall man tolka detta? Jo, jag tror att skylten betyder att joggare skall springa till höger och vänster om solen skiner!
Hur skall man tolka detta? Jo, jag tror att skylten betyder att joggare skall springa till höger och vänster om solen skiner!

Utmed motionsspåret tog jag mig sedan mot ”Lilla Gömysten” som också hittades problemfritt invid den vackra lilla tjärnen och mossen.

Utsikt

Halloween Promenad #3” plockades sedan på väg mot ”Askims skjutbana” som också blev den 20 000:e traditionella cachen för mig!

20000 traditionella hittade

Fara

Jag fortsatte sedan min Halloween Promenad med att erövra loggar på nummer 5, 1, 6, nummer  7 var en klättercache så den hoppade jag över och gick istället mot nummer 4, 8 och slutligen nummer 2.

Undrar varför dessa stolar ligger ute i skogen.
Undrar varför dessa stolar ligger ute i skogen.
Glada stubbar i skogen!
Glada stubbar i skogen!
Hint: Juniper....
Hint: Juniper….
Ser du cachen?
Ser du cachen?
Undrar om man vågar plocka upp plastburkar....
Undrar om man vågar vidröra plastburkar….

Därmed var Halloweenpromenaden avslutad, inga läskiga burkar alls, enbart högst vanliga cacher men en god början på väg mot 30 000 traditionella… det är väl så man måste se på saken!

Sisjön

Bussarna upp till Sisjön går ganska sällan. När jag kom fram till hållplatsen var det 25 minuter till nästa buss, men vad gör det? Det fanns fler burkar att plocka så det blev inledningen på en promenad i riktning mot Frölunda torg och spårvagnshållplatsen, några extra kilometer skadar aldrig.

Jag kryssade fram genom ett labyrintliknande villaområde och lyckades hitta ett antal småstigar mellan husen som förde mig i rätt riktning. ”Tallarna på höjden” var mitt mål och när jag väl kommit in på rätt gångväg så var det enkelt att hitta burken, jag öppnade locket och möttes av en något ovanlig lapp.

Mugglare

”Mohaha vi tog priserna till geokashing om ni vill ha tillbaka dom ring: 031 28 24 21 Från Mister X.” (numret går till Gatsby Pizzeria)

Otäcka mugglare i denna trakt! Jag signerade på baksidan och fortsatte min färd mellan villornas höga häckar. Via ytterligare några små gångvägar nådde jag ”Macken”. Där var trafiken av drivmedelstörstiga mugglare nästan outhärdlig och jag sökte bara av några tänkbara platser innan jag drog vidare utan att få någon logg. Dagens sista logg blev istället på en liten grön skogsburk nära Frölunda torg ”Green Geocache”. Därifrån gick jag mot spårvagnshållpatsen för att med hjälp av cachinglinje 1 ta mig hem mot cachingbasen igen för att smida nya ondskefulla planer….!

Dagen gav 15,6 kilometers vandring och 12 nya loggar till kontot.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.