Lilla Torp – Ny cache signerad Hallén

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Som en del av mitt 10 års firande publiceras idag en rykande färsk Hallén cache ”Lilla Torp”. Det är en ny typ av lock & lock liknande låda jag använt mig av denna gång, färgad brun och med cacheinfo tryckt på locket. Denna nya burk är en utbyggnad av min serie på temat gårdar kring Delsjöområdet. Sedan tidigare finns cacher vid Torpa by, Kålltorp, Kärralund, Stora Torp, Skår och Kallebäcks by. Dessutom finns burkar vid Åstebo, Fräntorpsgrottan och Fräntorps väderkvarn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lilla Torp är ett intressant område även om mycket av den äldre bebyggelsen har försvunnit, nu senast växthusen från 1800-talets mitt som plötsligt revs av ägaren för ett par år sedan.

Nu har området berikats med en ny cache – ge er ut på jakt!

Grattis peterbj till FTF:en!

1 kommentar

Kommentarer är stängda.