Är du redo för ett Giga Event?

giga

Under gårdagskvällen kom ett mail från geocaching.com, nu finns det en helt ny eventtyp – Gigaevent! För att ett event skall få Giga-status krävs att det har minst 5 000 deltagare!! Det första eventet av detta slag blir ”Project MUNICH2014 – Mia san Giga!” i augusti. Med andra ord är det dags att boka flyget….

Det märks att geocaching vuxit rejält de senaste åren, Mega event är inte längre tillräckligt stort, nu vill geocaching.com belöna de riktigt stora eventen. Troligen dröjer det innan Giga blir lika vanligt som Mega varit de senaste åren! Jag minns för övrigt mitt första Mega-event, det var ”MegaPott GeOlympics 2007” som för övrigt var den första utlandsresan tillsammans med Ingabo!

Läs mer om Gigaevent på The Geocaching Blog.

1 kommentar

  1. Jag anmälde mig idag. Praktiskt att det är inom min hemzon.

    För övrigt är både kvällseventet på fredagen och frukosteventet på söndagen slutsålda, men till huvudeventet på lördag finns det fortfarande biljetter kvar.

Kommentarer är stängda.