Från inaktivitet till DNF

Kanske har någon börjat undra vad som händer, inga inlägg sedan 2 maj, inga loggar sedan 1 maj. Är det så att Hallén är ute och jagar stora mängder burk igen? Nej, så är det ej! Inte en burk har loggats sedan första dagen i månaden, mycket jobb och inget nöje. Idag efter arbetet tänkte jag dock att det skulle bli en logg. Jag har inte så mycket att välja på som ligger bra till för min hemfärd men så på förmiddagen dök det upp en ny multi ”Landalagatan”. Jag såg den inte förrän det var dags att gå hem och jag hade redan lämnat datorn. Koordinaterna matades därför in manuellt och jag gick mot startkoordinaterna. Där letade jag bortåt 20 minuter utan resultat, lite nedslagen begav jag mig iväg från platsen och styrde stegen hemåt.

När jag slutligen tog upp cachen på datorskärmen fick jag se attributen…

UV

UV……. Det blir till att göra ett återbesök och då vara bättre rustad!

1 kommentar

  1. UV betyder väl att man måste vara klok som en uggla 😉
    Åtminstone är det därför jag undviker dessa cacher 😉

Kommentarer är stängda.