GeoBloggen har gått i Pension!

geobloggen

GeoBloggen som Jozii startade 2008, då med fokus på Kungsbacka, har nu gått i pension. Under 2011-12 drog Jozii ned på sin aktvitet som geocachare och bjöd in andra att skriva på bloggen som då riktade sig till hela landet. Jag var också med en kort tid där som skribent men valde snart att helt ägna mig åt min egen blogg. De övriga inbjudna skribenterna minskade också snart på sin aktivitet, det är inte lätt att alltid hålla en blogg levande! Den 20:e april kom det väntade beskedet från Jozii att GeoBloggen avslutat sin verksamhet. Därmed har också länken från denna sida till GeoBloggen plockats bort, jag försöker att endast ta med länkar till aktiva bloggar. Snart kommer en ny översyn av länkarna att genomföras och jag fruktar att fler får plockas bort vid halvårsskiftet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: