Roberts höjd runt

Under gårdagskvällen när jag satt och loggade cacher från det ryska äventyret plingade till i både dator och telefon, en ny burk var publicerad några hundra meter från cachingbasen – ”Roberts höjd runt”! Skulle jag ge mig av ut på FTF-jakt, nej så blev det ej. Det var viktigare att få klart Rysslandsloggarna. Men en så närbelägen burk kan man inte låta ligga någon längre tid så efter arbetet idag gav jag mig ut på en mindre minivandring till denna fortfarande rykande färska cache.

Radhus

Det var som väntat lätt att hitta cachen och jag kunde logga i lugn och ro då mugglarna troligen satt inne och kurade då den arten sällan tål det blåsiga väder som rådde idag.

Trevligt att en ny geocachare ”Dansto0914” byggt sitt bo i det område där tidigare hebb hade sitt näste! Det finns hopp om återväxten i området.