Skumma krogar och beväpnade krögare

Moe

Ge dig av härifrån ditt eländiga nykteristsvin! Vrålade Moe… Den dubbelpipiga bössan åkte fram och en skur av hagel drev Hallén ut genom dörren. De övriga gästerna var så bedövade av krögarens drycker att de inte reagerade.

Gång på gång hade försöken att närmar sig Moes skumma krog gjorts, varje gång hade det stoppats av en skur av hagel. En otäckt spännande cache detta, ”Moes Tavern”, med livet som insats har den fått lösas. Men idag drog jag på mig en mask och såg ut som Homer när jag tog mig fram i dessa skumma kvarter. Med en lagom släpande och vinglig gång kunde de druckna invånarna luras och burken loggas utan risk för livet.

Mycket skall man vara med om! Eller var det bara en dröm? Nej, det kan det inte ha varit då jag helt säkert har satt signaturen på loggremsen. Nu är det dags att gå hem mot cachingbasen och planera det kommande lilla äventyret mer i detalj.