En burk men en skogsburk

Skogsburk

Idag varde än mindre tid för burkletande än i går, men åter hade jag turen att det publicerades en rykande färsk cache nära den plats där sturej igår arkiverade sin gamla. Det blev geo-kängorna på och sedan ut i skogen vid Puketorp för en ny jakt i gamla bekanta skogar.

På väg ut i grönskan passerade jag genom de små gatorna i villaområdena, där syntes inte en människa till men det var gott om harar och ett rådjur klev in i en trädgård och stod sedan orörlig medan jag passerade, sedan fortsatte säkert frukostätandet i trädgårdens planteringar.

På söndag förmiddag strax efter sju är det lugnt och stilla i markerna. Jag passerade mugglarplanen där jag loggade en burk under gårdagen och det enda som hördes där var något som prasslade i buskarna och sedan klev iväg, kan möjligen ha varit en älg. Några hundra meter längre fram nådde jag den nya cachen ”Skogs Cachen” letandet var snabbt avklarat och jag fick burken loggad.

Därefter begav jag mig åter mot cachingbasen där nya planer nu smids inför stundande äventyr bland utländska burkar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: