You are truly an Achiever – nu måste du köpa GC-prylar

augusti2014

Efter att jag nu börjat logga cacherna från resan till Kanalöarna dök det upp insmickrande beröm från HQ, ”you are truly an Achiever, Consider this a virtual high-five from all of us at Geocaching HQ.” följt av det jag tror är kärnan i denna utmaning ”Show off your Achiever status with some gear from Shop Geocaching”. Jag har länge ställt frågan – Varför – nu tror jag att svaret uppenbarat sig, det är ett knep för att få sälja alltifrån geo-coins till solglasögon till oss burkjägare! Intressant metod, jag för anteckningar….

1 kommentar

  1. Ja, det är ett inte så lite fräckt sätt att lura på folk grejor. Jag blev lite gramse när jag fick detta för kommersialismen man varit utsatt för har varit begränsad till att man sökt upp själv vad man eventuellt behöver. Nu får man handla som belöning för ett fjantigt upplägg dom har gjort. Att få folk att upptäcka nya saker må vara ok men att belönas med att efteråt få handla erkännanden för detta känns lite överflödigt. Men det är bara min åsikt.

Kommentarer är stängda.