På biblioteket

Bibliotek besöker jag ofta och gärna! Idag var det först ett ärende till det ekonomiska biblioteket där jag är något av en stamkund, denna gång för att återlämna en bok som jag fått krav på. Tyvärr kunde jag inte samtidigt hämta en bok så jag fick bittert acceptera en negativ bokbalans.

När detta var avklarat gick jag åter ut i duggregnet, nu börjar det likna höst. Jag gick genom Haga och passerade en gammal eventplats innan jag nådde Långgatorna där det lurar en letterbox-cache. Denna eftermiddag var jag ute efter ”Linné Library Letterbox”. Efter att ha insamlat nödvändig information kom jag vidare och fick ytterligare lite info som behövdes vid biblioteksbesöket.

Biblioteket

Under skylten ”Göteborgs Stad, Majorna-Linné” klev jag in och började den ovanliga sysslan att söka efter en cache bland böcker!

Kan det vara denna blå bok, den verka bekant, skriven av Hallén....
Kan det vara denna blå bok, den verka bekant, skriven av Hallén….

Nej, det var inte den blå boken, jag fick söka vidare! Tills slut kunde hittade jag rätt och kunde slå mig ned vid ett bord och signera loggremsan.

Loggbok

Tillhörande bok var också bekant, har en likadan i hyllan hemma men där har jag inte hittat någon cache…! Kul avrundning på dagen med en rolig och trevlig burk – kvalitetscaching!