En före-jobbet-myst – kors i taket!

Kors_kors
Så här ser det ut vid fejk-koordinaten, men ändå en ganska viktig information….

Klockan var 6:20 slagen när jag smög omkring på de mörka gatorna i Göteborg på jakt efter den hemliga skatt som skulle ligga dold vid det stora X:et. Det har varit en hel del sökande efter lösningen men idag visste jag att spåret var hett och burken skulle finnas på plats. Det är sällan helt lugnt på finalplatsen men under början av förmiddagen en helt vanlig tisdag fanns väl ändå förutsättningarna att logga, tänkte jag. För att nå burken krävdes en liten extra manöver som utfördes när mugglar-fotgängare, mugglar-cyklister, mugglar-bilister och mugglar-bussar passerat, sedan en snabb logg och återplacering – härligt, då var ”Cross cross” avklarad. Dessutom blev det en mindre omväg till arbetet och lite extra motion.