Dagen efter

Dagen efter Megaeventet var det till en början lite glesare mellan burkjägarna i hotellets frukostmatsal kl. 07.30 (nästan lunch för mig…), men när jag nästan var klar med frukosten började fler anlända in för att få lite föda. Jag satt inte länge vid matbordet, det hade trots allt kommit ut nya burkar i Hässleholm som jag inte fått med mig under mörkercachingen, längtan var därför stor att bege sig ut på jakt igen!

FAD2014-Firehouse” hade jag sett ut som första mål under förmiddagsvandringen. Tänkte titta på hinten, men inte behövdes det…

Hint - överflödig!
Hint – överflödig!

Naturligt vis blev jag eld och lågor och fortsatte genast möjliga väg till cachen på andra sidan järnvägsspåren – ”FAD2014-Grown together”. Där fanns en rejäl geostig fram till cachen, även där var hint helt onödig!

Pippis hem

Nästan en kilometer bort låg nu nästa burk, den traditionsenliga minnesburken efter eventet, ”In Memory of FAD 2014”.

FAD2014-minnesburk

Idag var det öde vid eventplatsen!
Idag var det öde vid eventplatsen!

Efter dessa framgångsrika loggar skulle jag nu försöka mig på Letterboxen ”Postbudet Nilla”, men där gick det illa! Jag hade sökt en stund vid en trolig plats när ytterligare en burkjägare dök upp. Vi lyckades inte ens med gemensamma krafter att hitta finalen, lite nedslagna begav vi oss istället mot eventet ”Summa Summarum”. Där väntade redan en stor skara geocachare ivrigt diskuterande allt burkrelaterat.

Summa Summarum

Summa Summarum2

Summa Summarum3

Det kan vara en stor tillgång att träffa andra burkjägare vid event, inte minst när man har problem med en cache. Ett välbekant ansikte i mängden var Sefyr som gav några av oss som missat finalen en livlina och även transport bort till burken! Riktningen stämde inte med hur min gps mätte, och uppenbarligen var det stora mängder andra burkjägare som upplevde samma problem. Men loggad blev även denna letterbox som sista burk under resan till Hässleholm.

Brevlåda

När geocaching-gruppen delat upp sig gick jag mot centralstationen för att kliva på tåget hem 11:22. Det var en mycket lyckat och intensiv helg med både gamla bekanta och riktigt många nya bekantskaper och lärdomar.

En sista blick ut över centrum.
En sista blick ut över centrum.