En liten burk i Brunnsparken

Brunnsparken

Det är numera långt mellan de tillfällen som nya burkar läggs ut mitt i centrala Göteborg, men plötsligt händer det! För några dagar sedan blev en burk nära entrén till Nordstans köpcentra arkiverad och det var därmed bara en tidsfråga innan något nytt skulle dyka upp. Mycket riktigt kom en ny burk under den sena eftermiddagen igår: ”Brunnsparken”. Den var därmed ett givet mål idag på väg mot arbetet. Jag kastade en blick på kartan och hinten innan jag åkte hemifrån, därefter behövde jag inte ens gps för att hitta burken. Ett snabbt fynd mitt bland alla mugglare som inte hade en aning om vad jag höll på med.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: