En tur i ett landskap av asfalt och betong

styrochstall

Igår var jag ute på en kort före-jobbet-caching-tur, idag blev det en motsvarande fast på eftermiddagen. Under en milslång promenad från arbete till cachingbas kom två burkar att signeras. Mitt första mål var att få avklarat ”STYR O STÄLL #3” som inte fanns när jag var där senast, men nu var den aktiv igen hade jag sett. Vägen dit gick inte genom de trevligaste trakterna i staden, stora motorvägar vid sidan och lagerlokaler och nedgångna industriområden på den andra sidan min väg, sånt är inte kul. Den trista miljön gjorde att jag ökade takten och var snart på plats vid dagens första burk. Jag sökte av två platser innan jag kom fram till den rätta och säkrade min logg. Därefter avlägsnade jag mig snabbt och tog mig på lite slingrande gångvägar över mot Olskroken. Där väntade nämligen den helt färska burken ”Asken”. På långt håll kunde jag se att det var någon som stod och försökte hitta en nollpunkt…. det var Amaranthe som var ute på jakt. Vi letade en stund och fick snart se det hinten nämner, Amaranthe valde rätt objekt och cachen var funnen. Nöjda kunde vi signera och prata lite burk, framförallt om Julevent i Göteborg.

Därefter var dagens lilla burkjaktsrunda över och jag kunde vandra vidare mot min cachingbas. Det blev en tur på nästan en mil denna dag, skönt med lite motion och något som med lite god vilja kan kallas för dagsljus.