Mölndal – kan det vara något att besöka?

Hur många turer det genom åren blivit ut till Mölndal för att jaga burk har jag tappat räkningen på! Oavsett vilken gång i ordningen det rörde sig om idag så blev det en resa med spårvagn mot gränsen mellan Göteborgs och Mölndals städer. Därifrån gick jag bort mot en av cacherna i hundgårdsserien, nummer 8 närmare bestämt. Enligt koordinaten skulle den ligga rakt utanför en dörr, men någon burk kunde jag inte hitta, då blev jag avbruten av en nyfiken och frågvis mugglare. Med andra ord var det bara att ge upp och fortsätta denna efter-arbetet-tur vidare, längre in i Mölndal.

Höghus

Bättre lycka hade jag vid cachen ”Avenböcker” som hittades omedelbart, men man kan undra hur länge den kommer att få sitta kvar på den platsen.

Lägenheten

Ytterligare några hundra meter bort väntade ”Lägenheten”. Där trodde jag första att det skulle bli problem då en mugglare höll på med att tvätta bilen en bit bort, men hon var lyckligtvis på andra sidan fordonet och såg inte vad jag höll på med.

Mölndalsskog

Dagens sista burk blev ”Åby mini frizbeegolf bana”, jag tog genast möjliga väg mot burken och fastnade i en gammal taggtråd!! När jag tagit mig loss kunde jag kliva de sista stegen mot burken som var mycket lätthittad. Inga flygande tefat besvärade mig i denna trakt, såg faktiskt inte minsta spår av någon ”frizbeegolf” i denna lilla träddunge. När burken var loggad och klar begav jag mig ned mot Mölndals centrum för att påbörja resan hem mot cachingbasen.