En tur förbi Carlanderska

Carlanderska

Idag passade jag på att titta ut från arbetet medan solen ännu var uppe! Det lär vara nyttigt med solljus har jag hört, men personligen tror jag att det är ännu nyttigare att logga en cache. Därför tog jag en lite längre sväng upp mot höjderna kring Carlanderska sjukhuset där cachen ”Carlanderska #2” publicerades den 22 november, ett lämpligt mål på en kort efter-arbetet-tur.

Jag gick på satellitbilden snarare än kartan denna gång och kunde snabbt fastställa en trolig plats, och mycket riktigt där var ju burken! En snabbt loggad burk och sedan gick vandringen vidare ned mot Korsvägen och den vidare färden hem mot geocachingbasen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: