Möte med Killerswede i Storstaden

Åter var det dags att möta en tillrest burkjägare, denna gång Killerswede från Sundsvall. Jag började dock med att kliva in på den stora nöjesparken med de många lamporna för att titta på julmarknaden ett par timmar innan eventstarten. Där gick jag fram till ett av hjulen, lade pengar på disken och fick omedelbart en liten kartong godis levererad. Gick därefter vidare till nästa hjul och upprepade manövern, men där fick jag inte en liten kartong, det blev en jätte… Full utdelning, hela julens godisbehov säkrades till en kostnad av 30 kronor, dagens oväntade händelse!

Julmarknad

Julgran

När jag lämnade nöjesparkens område var det bara ett par steg ut till eventplatsen där det efter någon minut började samlas förväntansfulla burkjägare. Det var som alltid kul att träffa både gamla bekanta och nya blivande bekanta ansikten! Dessutom fick jag lära mig mer om project-gc: statistik där det fanns en poängberäkning som jag inte studerat närmare, men där jag tydligen ligger mycket bra till – tänk vad man får lära sig på event! Därtill fick jag också information om att Hallén är en del av en myst som publicerats idag!! Den måste man givetvis försöka lösa, tror jag vet vad jag är, men jag vet inte varför… nu blev inte bara jag förvirrad tror jag…

Ett mycket trevligt event blev det och jag stannade hela timman för att prata burk, ser fram emot Killerswedes nästa besök i Göteborg.

Killerswede