Populära Hallén-cacher

Inom den lokala gruppen burkjägare i Göteborg talas det just nu mycket om favoritpoäng. Under lång tid har jag väntat på att det skulle ske ett ”uppvaknande” och att fler borde se ”poängen” med dessa poäng… Kanske är det den växande mängden statistiska funktioner hos Project Geocaching som får fler att upptäcka favoritpoängen? Jag tittade på min status idag över mottagna favoritpoäng, det har totalt blivit 712 enligt Project Geocaching, vilket ger mig en 77:e plats i Sverige. BUMBA är etta i Sverige med 5951 poäng!

Vilka är då populärast bland mina egna cacher? När jag idag höll på med att uppdatera min statistik, som alltid vid månadsskiftet, passade jag på att titta på listan över vilka av mina burkar som är populärast.

FP_egna_burkar

Den utan konkurrens populäraste Hallén-cachen är Kapten Bertilssons Letterbox med 68 tilldelade poäng, därefter med 67 poäng kommer den traditionella burken Avrättningsplatsen. Earth Cachen The Giant Kettles of Jakobsdal är också populär och har fått 58 poäng. Bonuscachen, och serien, kring Kåsjön hamnar också högt på listan liksom mysten HELL.

Samtliga dessa cacher ligger på speciella platser och/eller har en lite annorlunda utformad burk.

Det finns många olika saker som kan ge en favoritpoäng, men natur, mycket information i cachebeskrivningen i kombination med en annorlunda burk verkar ge resultat! Det är något att fundera på inför de nya cacher som jag planerar inom en snar framtid….! Det är kanske ett mål att sikta på inför 2015, klättra på Sverigelistan över cacheägare som mottagit flest favoritpoäng, men viktigast är ändock glada och nöjda besökare vid cacherna!