En dag kvar för anmälan till Julevent + fika

På lördag är det en vecka kvar till årets julevent i Göteborg – hoppas att du kommer! Senast i morgon måste jag veta hur många som vill ha hela ”paketet” med fika och inträde till eventet för 100:-. Några har anmält sig på eventsidan men inte via formuläret på Juleventets hemsida – se denna länk, om du vet att du glömt av detta – skynda dig att meddela mig!

Om du vill komma och fika betalar du 100:- per person till: Plusgiro: 154 89 96-6 och anger där ditt GC-namn så jag vet vem det är som skickat pengarna. Du kan också betala kontant på eventdagen, men meddela detta till mig så jag inte stryker dig från listan som skickas till Skansen Kronan på fredag.

Vill du inte fika kostar det ändå en slant att vara med, 50:- även det kan betalas till pg ovan eller kontant på eventdagen.

Kyligt välkomna önskar

Hallén & bgr01