Juldagsjakt

Under julaftonens eftermiddag började det snöa lätt – med betoning på lätt – kring cachingbasen men det hade inte orsakat någon halka så det var riktigt inbjudande att ge sig ut på en tur i minus fem grader denna soliga juldag. Det fanns inte utrymme för någon längre tur men någon burk i närområdet kunde hinnas med. Först gick jag mot ”ELENAZ” som publicerades några dagar för jul. Tyvärr låg den på en stor öppen gård, i ett lekredskap på en lekplats, jag kände mig iakttagen från de många fönster som omgav lekplatsen (trodde inte det var tillåtet numera att publicera cacher på lekplatser), utan någon givande hint gav jag snabbt upp och begav mig istället iväg mot skogen.

Lekplatser är inte trevliga platser för cacher!
Lekplatser är inte trevliga platser för cacher!

Efter någon kilometers vandring nådde jag fram till ”Bågen” som hittades efter en liten stunds letande, det tog tid då jag trodde att den var placerat högre upp än vad den visade sig vara!

Hallén juldagscachar
Hallén juldagscachar

I och med detta var min cachingtid denna juldag över och jag fick öka tempot för att kunna hinna med övriga uppgifter denna dag, men det hade blivit en burk loggad och en mils vandring, det är inte fel under denna matglada helg!