På förmiddagsbesök

Ett förmiddagsbesök hos en burk är väl aldrig fel? Framförallt en söndagsförmiddag vid sisådär 7:30 då mugglarna ännu ligger i sina hålor. Jag började dagens minirunda med att gå mot ”På Besök 4”, den hade jag lämnat i fredags, men den hade observerats för att lättare kunna plockas en mörk januariförmiddag. Nog var det mörkt, dessutom blåsigt denna söndag. Ändå fick jag vänta ut en mugglare som höll till vid den närbelägna spårvagnshållplatsen. Jag hade dock tur och vagnen plockade upp mugglaren redan efter två minuter! Mindre lyckosamt var att kroken som burken hängde i hade bytt sida, av röret den hänger i, sedan i fredags och därmed var det med knapp nöd som Hallén+lång magnetstav fick lyft den ur sitt hål! Men det lyckades och jag fick sedan placerat den med kroken mot ”den snälla sidan”.

På Besök 4
Fritt från mugglare…

Med denna burk avklarad gick jag mot nummer 1 i denna besöksserie, någon kilometer bort fågelvägen – men jag fick gå GC vägen. Jag var på platsen i fredags men då huserade skrikande småmugglare i trakten vilket omöjliggjorde mitt sökande. Strax före klockan åtta på söndag förmiddag var här lugnt och stilla. Det gick snabbt att hitta burken och jag kunde därefter vända hem mot geocachingbasen för att ta itu med andra sysslor som denna dag hindrar mig från större geocachingutsvävningar, men två burkar är bättre än ingen! Det blev dessutom en 6,5 kilometers vandring i ett väder som garanterar att vädra lungorna ordentligt.

Mugglarfri Stockholmsgata!
Mugglarfri Stockholmsgata!