Nära en motorväg

Idag fanns endast en burk på ”att göra listan”, cachen ”Nära Motorvägen”. Det är lite roande att läsa tidigare loggar där de som inte är så bekanta med trakten har försökt att ta den närmaste vägen… i denna trakt kan det bli lite väl spännande! Jag har dock varit ute på vandring förr i denna trakt, dock inte hela vägen fram till den plats där cachen är belägen, men tillräckligt bevandrad var jag i trakten för att kunna välja helt rätt väg utan att behöva ägna mig åt bergsklättring.

Den sista biten fram mot cachen gick på en riktig stål-stig som svajade lite under mina fötter! Naturligtvis gick jag för långt (ingen nyhet skulle väl hebb säga…) men i detta fall bara några steg, sen kunde burken plockas fram.
Metallstig

Utsikten mot Gårda och Liseberg var ganska imponerande, men när trafiken ökar i omfattning senare under dagen lär detta vara en ganska påfrestande miljö.

Vy mot Gårda

När loggningen var avklarad drog jag iväg upp på Överåsen med min stora kamera, idag skulle det bli en 17 kilometer lång fotorunda!

1 kommentar

Kommentarer är stängda.