En efter-jobbet-multi

EMEB

Första steget i multin E.M.E.B plockades för några dagar sedan, men först idag passade det att bege sig till finalen. Det blev några kilometers välbehövlig vandring, i snålblåst och hagel, innan jag började närmar mig målet. Min gps hade fått vara avstängd under vandringen då den larmade om att energin höll på att ta slut, därför startades den endast 200 meter innan den skattade nollpunkten. När jag var 30 meter från nollan dog gps:en, all energi var slut. Skulle jag ändå lyckas hitta cachen? Jodå, det gick väl då det fanns ett mycket uppenbart gömställe. Signaturen satt i boken och jag kunde avsluta denna lilla cachingrunda och bege mig hem mot cachingbasen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: