Event x2

Denna lördag skulle helt gå i geocachingens tecken, men bara två loggar var inplanerade! Hur går detta ihop?

Dagen inleddes med en promenad från cachingbasen till eventet ”Karlskronit på besök”, där var jag först på plats men efter några minuter anlände TMR68, hebb och därefter övriga deltagare och givetvis arrangörerna.

Karlskronit1

Karlskronit2

Karlskronit3

Som alltid under eventen blev det mycket burk-prat och burk-tjöt med gamla bekanta och blivande gamla bekanta! Efter en halvtimmas trevlig samvaro drog tre av oss, hebb, TMR68 och Hallén vidare till en hemlighetsfull cachingbas där vi spenderade resten av dagen likt tre frågetecken…. mer berättas inte om den saken!

När uret närmade sig 17-tiden packade vi ihop för dagen och klev på en närbelägen cachinglinje för att åka till eventet ”Meet the Karlskronit”, några få meter från förmiddagens event. Det var många bekanta ansikten för det första eventet, men ytterligare några anslöt till detta event. Vi fick en ny dos av burkprat innan TMR68 och Hallen smet in på Nobelgrillen för att få lite välbehövlig näring innan vi återvände till våra respektive cachingbaser.

Eftermiddagsevent

Eftermiddagsevent2

Eftermiddagsevent3

Även om loggarna var få så var det verkligen geocaching på heltid denna lördag! Nu återstår att se vad dagens övningar kan ge i utdelning när det blir tillfälle att gå från plan till handling.

1 kommentar

Kommentarer är stängda.