I skogen med alla rören

Söndagsvandringen skulle idag bjuda på lite kvalitetscaching i Delsjöområdet. Från cachingbasen är det lite drygt en timmas gångväg till trakten av Delsjökärr där jag skulle ta mig an några av trinislas utmaningar. På väg dit passerade jag ett område där alla träd var numrerade… såg nästan ut som en myst, men jag tror att dessa siffror hade suttit på träden några år!

Träd nummer

Men helt säker kan man inte vara då det idag ryktas på sociala media att trinisla är på väg ut med fem nya utmaningar, det lär bli mer att göra i denna trakt. Jag började att titta på några andra siffror, men trots att jag lyckats med en liknande utmaning tidigare så hittade jag inte rätt lösning utan gick vidare genom skogen. Snart var jag framme vid ”Trinislas utmaningar – #7 Lodrät”, jag fattade snabbt vad som behövde göras, det gällde bara att öva upp tekniken… sen var burken loggad!

Nöjd Hallén

Min färd gick nu ut ur skogen och ut på vägen, numera GC-vägen, tidigare Öjersjövägen, och vidare in under den stora kraftledningen. Det visade sig vara en bra genväg fram till ”#1 Vajer” som var av en modell som jag träffat på förr, det krävdes en del pill och tålamod, men arbetet med att ta fram burken avlöpte i stort sett problemfritt och snart hade jag loggremsan i min hand för signering.

Vajer

Hela skogen börjar nu bli så rörig att man kunde tro att TMR68 ligger bakom det hela! Men hans signatur satt ännu inte i dessa cacher, men detta borde vara ett drömland för honom….

Idag blev det blott två burkar, men trevliga burkar, loggade samt en liten vandring på 14 kilometer i fint vårväder!