Ut på äventyr!

Lufthansa

Idag var det dags, dagen med stort D! Klockan var 6.20 när undertecknad, Ingabo, JoY.se och torado lyfte med flyg från Landvetter flygplats med siktet inställt på Frankfurt. Det var givetvis bara första delen av resan, det verkliga målet låg långt västerut, San Francisco. Den långa resan över Atlanten och tvärs över den Nordamerikanska kontinenten innehöll givetvis inte några burkar, men en nödvändig transport för att nå de riktigt stora burkmängderna!

Håll i hatten ärade läsare – nu drar vi igång!

Gänget

Väl framme i San Francisco hämtades resans geo-mobil ut, en fyrhjulsdriven maskin som skulle få slita hårt under de nämraste veckorna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

SF

Efter att ha tagit oss genom den täta storstadstrafiken tog vi oss till Sacramento där vi hade den första övernattningen innan färden in i Nevada skulle inledas.