Top 4 Sweden går till attack….

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi vaknade upp till en vacker morgon efter vår första natt i USA. En lång transportsträcka väntade nu mot Yerington men vi valde med lite uppvärmning i form av jakt på virtuella – spöken – i Sacramento.Hallén, Ingabo, torado och Joy.se gick under denna resa under teamnamnet ”Top 4 Sweden”, nu var det dags att lära burkarna veta hut!

Spökfisk

Wild West

Wild I-Phone App

Det visade sig vara lite svårare än väntat, både på grund av trafiken och på grund av det ganska invecklade upplägget av flera av de virtuella som krävde en hel del letande efter svar när vi var på plats. Men det blev en handfull av denna eftertraktade cachetyp innan vi började rulla österut mot bergen.

Berg

Vägarna leder hög upp, väl över 2000 meter över havet, och uppe i ett av bergspassen blev det givetvis en burk loggad.

Toiyabe

Snökedjor

Ut i öknen

Kor
Hundratals kor….

När vi närmade oss Yerington, världens PT tätaste område, började jakten på den första trailen. Det gick fort och det gick bra! Dessutom hann vi med att ta oss in mot vår motell som skulle bli vårt hem i ganska många nätter framåt. Där bodde vi också under resan för två år sedan men det visade sig att det skett en del förändringar.

Det var lite oväntat att mötas av en stor skylt – Welcome Geocachers! Yerington Inn har dessutom rabatt för geocachare som bokar rum direkt via e-post eller telefon, den rabatten får man inte vid bokning via exempelvis booking.com. Även receptionen var cachinganpassad – på vilket sätt lär du upptäcka vid ett eventuellt besök.

skylt

När väskorna var lämnade på rummen gav vi oss ut på en ny runda och det slutade med bortåt 300 hittade denna dag, inte illa då det var en lång transport.

Joy.se är mycket nöjd med dagens fynd i högt tempo!
Joy.se är mycket nöjd med dagens fynd i högt tempo!