Påskafton med punka och event

Påskaftons förmiddag var vi åter på väg ut mot en lång serie av burkar när det började låta konstigt om bilen, det visade sig vara punktering och söndertrasat bakhjul!! Det blev till att snabbt lägga på det enkla reservhjulet, som dock inte skulle kunna ta oss speciellt långt. Därför återvände vi till Yerington och fick där hjälp att leta upp ett ersättningsdäck. Det fanns dock i Reno, dryga två timmars körning mot nordväst. Ett nytt däck skulle kunna komma till Yerington först på tisdag, och så länge hade vi inte tid att vänta.

Slut på luft....!
Slut på luft….!

Hjulbyte

Det var härligt att verkstaden var öppen och på dryga tjugo minuter var problemet åtgärdat och vi kunde ägna eftermiddagen åt sedvanligt het jakt på burkar.

Vi följde trailen utmed vägen till Fort Churchill. Det var första gången jag såg en skymt av ett äkta fort i vilda västern! Vi tog multin som låg utanför, men tid att gå in och se på ruinerna av fortet fanns icke (besviken? ja!) Fortet var i bruk endast en kort tid 1860-69 men var en viktig anläggning inte minst under inbördeskriget.

Churchill

Fort Churchill

Några minuter i sju på kvällen anlände vi till Yerington och då stod det redan burkletare ute på parkeringen. Det blev ett fint litet event som avslutades med en mycket trevlig middag med folk från USA, Kanada, Storbritannien, Frankrike och Sydafrika! Yerington är verkligen geocaching universums centrum just nu. Vi utbytte erfarenheter från jordens alla hörn – sånt gillar jag.

Event
Event i Yerington!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Event