Vissa jagar ägg andra jagar burk

Påskdagen klev vi upp en halvtimma tidigare för att kunna fylla dagen med rejält mycket burkjakt. Vi skulle söder om Yerington för att erövra de burkar som punkteringen under gårdagen hindrade oss från att logga.

Där är burken!
Där är burken!

Denna dag gick det dock mycket bättre och farten var hög i fångandet av burkarna utmed den lilla grusvägen. Vyerna i denna trakt är nästan obeskrivliga så det var en stor upplevelse att färdas längs den lilla vägen även om det också är hårt arbete med att springa och stämpla loggremsor!

grusväg

Det fanns ibland några sekunder över att äta en banan...
Det fanns ibland några sekunder över att äta en banan…

buskland

Blommande buskar

Dagens lunch fick ätas i skydd av bilen, vinden var pinande denna dag!
Dagens lunch fick ätas i skydd av bilen, vinden var pinande denna dag!

Jakte fortsätter

Vi fick också se stora hjordar av hjortar denna dag, mycket fin naturupplevelse. Några andra burkjägare ville dock inte visa sig men en rancheägare körde upp bredvid oss och önskade lycka till i jakten. Kul med så vänliga markägare som det tycks vara i trakten.

Hjortar på språng.
Hjortar på språng.
Cachingdagen närmar sig sitt slut, snart dags att vila.
Cachingdagen närmar sig sitt slut, snart dags att vila.