Där två världar krockar – mot Tonopah

Idag lämnade vi vår invanda cachingbas i Yerington och åkte söder ut mot Tonopha. Målet var att avsluta serien ”där två världar krockar” (alltså där Yerington krockar med E.T.) där vi hade lite över 400 cacher kvar att logga. Men på vägen dit hade vi lite lurigheter för oss…. Mer om detta i ett eget inlägg.

Vad gör herrarna i öknen - nej - det är inte LOGGNING av en burk som pågår...
Vad gör herrarna i öknen – nej – det är inte LOGGNING av en burk som pågår…

Innan den långa serien påbörjades fick vi ett infall att även logga den stora geo-arten facklan. Det blev en vandring till 65 burkar ute i ett ödsligt torkat lerlandskap med små taggiga buskar där vi gick från burk till burk. Denna geo-art gick snabbt att klara av, sen var vi redo att börja angripa den långa serien söderut.

facklan

Ut på jakt

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

bugg

Utsikt

Allt gick enligt plan och mot dagens slut var lite över 500 cacher loggade och vi kunde leta upp ett boende. Det blev samma motell i Tonopah där vi bodde för två år sedan.