På en utomjordisk väg

Tonopha

För två år sedan plockade vi de 2000 cacherna utmed E.T. Highway men sedan dess har ytterligare 400 tillkommit samt en mängd andra burkar utmed vägarna, det var alltså läge att åter rensa upp i området!

Dagens första burk var en letterbox - tur att vi har stämpel!
Dagens första burk var en letterbox – tur att vi har stämpel!

E.T. serien är mycket tacksam att logga då alla burkar ligger i lätthittade stenrösen, det går alltså fort, men inte lika fort som förra gången då partier av serien var lite utspridda. Under resans gång kom vi fram till Belmont, en halvdöd, eller halvlevande spökstad med många ruiner efter ett industrisamhälle från 1800-talet. Det var dagens upplevelse utöver burkar och storslagna landskap.

Är det inte torado som loggar där ute...?
Är det inte torado som loggar där ute…?
Åter fick vi besök av vildhästar.
Åter fick vi besök av vildhästar.
Det är tungt arbete att logga Earth Cacher.
Det är tungt arbete att logga Earth Cacher.
Fyra gubbar vid en stor sten.
Fyra gubbar vid en stor sten.
Mellan träden låg det en hel del snö - tillräckligt för ett mini-snöbolls-krig.
Mellan träden låg det en hel del snö – tillräckligt för ett mini-snöbolls-krig.

inget skjutande

Saloon

Öppettider

Fängelse

Industri

På väg tillbaka till Tonopha blev det givetvis en del bonusburkar så vi överskred vårt mål som var satt till 400 hittade idag, det blev istället lite över 450 hittade. I morgon bär det av igen mot nya mål längre söderut i Nevada.