Hemfärd – men först en till

Allt roligt har ett slut så även denna resa. Vårt flyg skulle lyfta strax före tre på eftermiddagen så vi hade flera timmar fria för burkjakt innan dess. Denna dag satsade vi inte på mängd utan på burkar som är lite svårare att hitta hemma i Sverige, Virtuella och Web Cam cacher. Då det tar tid att förflytta sig med bil i storstaden fick det bli en begränsad mängd och utmed en rutt som skulle föra oss i riktning mot flygplatsen. Ganska snart kom vi fram till en het plats – helvetet.

Helvetet

Hallén besöker helvetet, han ser ändå nöjd ut...
Hallén besöker helvetet, han ser ändå nöjd ut…

Var ligger då helvetet undrar ni säkert, det oväntade svaret finner ni i bilden nedan.

Sanford

Palmer

Drönare tycks bli allt vanligare, men denna dag såg jag den första (enkla) förbudsskylten.

Drönare

I flera veckor har vi varit i öknen utan att se några skallerormar, men under dagens besök i storstadsdjungeln blev vi varse att inte ens där går man säker för dessa giftiga djur.

Ormfara

Där är cachen!
Där är cachen!

En sista virtuell burk hann vi logga, på en järnvägsstation – i San Francisco har man trevligt nog tåg.

Loggning

Nu återstod bara att återlämna fordonet, vilket gick problemfritt. Därmed var det slut på cachingen för denna gång, vi fick vara nöjda med 6773 loggar – långt över uppsatt mål – och kunde återvända hem mot våra respektive cachingbaser. Först återstod dock en 10,5 timmar lång flygresa till Frankfurt och därifrån en nästan två timmar lång flygning mot Landvetter där vi möttes av blåst och regn.

"Hej då" för denna gång USA.
”Hej då” för denna gång USA.

3 kommentarer

  1. vilken resa , kul att få följa med på den så att säga säger jag som har loggat 9 st idag

Kommentarer är stängda.