Resan går mot norr

Skall Hallén köpa bil...?
Skall Hallén köpa bil…?

Måndagen den 13:e var vikt åt transport upp mot San Francisco. Många timmar med bil, men givetvis med några möjligheter att jaga burk också. Vi inledde dagen med ett par mindre serier med burkar då det sägs vara skadligt att allt för dramatiskt upphöra med mängdcaching. Det kan ge ryckningar i loggningsfingret som kan sluta med att cacharen förvirrat rusar runt och stoppar huvudet i alla buskar och vänder upp och ned på varje sten. För att undvika detta öde tog vi oss till JW och TV.

Serierna avslutades med en letterbox.
Serierna avslutades med en letterbox.

Jätte

Klotet

Mitt på dagen blev det lite och äta, på en Mexikansk Mc Donalds… skall vi verkligen äta här….

Baja

Dryck

Det blev ytterligare någon enstaka logg innan vi nådde fram till San Francisco och vår sista övernattning i USA för denna gång.