And(j)akt

Cache-maintenance

Idag tog jag en liten vandring före arbetet för att ge min cache ”Trädgårdsmästarens hus” en ny loggbok. En ganska okomplicerad uppgift kan det tyckas, inte kan det väl hända något oväntat vid en högstubbe nära Stora Torp? Högstubben ligger i sluttningen ned mot en liten bäck och jag närmade mig ovanifrån, sträckte ut handen mot cachen – DÅ – flög en gräsands hona upp från platsen, den satt (och sov?) på cachen!! Honan landade några meter bort och tittade på mig och jag tittade på anden – är det detta som kallas morgonand(j)akt sa jag till fågeln men fick endast ett muttrande till svar… Nog kan det hända ett och annat oväntat även vid en enkel underhållsrunda!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: