En riktig klassiker

Guldheden

Idag hade jag undervisning uppe på Guldhedens höjder men mitt under dagens långa pass i lärosalen så kunde jag bege mig ut på lite lunch-caching. Cachen ”En Svensk Klassiker #1” var då lockande att gå mot. Temat för cachen är sport, och rejäl sådan.

  • Längdskidåkning – Vasaloppet (90 km), Öppet Spår (90 km) eller Engelbrektsloppet (60 km)
  • Cykling – Vätternrundan (300 km)
  • Simning – Vansbrosimningen (3 km)
  • Löpning – Lidingöloppet (30 km)

Någon svensk (mugglar) klassiker kommer det aldrig att bli för mig, det verkar mest handla om att hasta förbi burkar som man annars kunde ha loggat. Nej, om det skall vara något så är det väl möjligen att logga klassiska burkar och detta var utan tvekan en klassiker – ett PET rör – min tolkning av cachens teman! Nöjd med att ha fått en logg under dagen kunde jag återvända till mina studenter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: