En riktig klassiker

Guldheden

Idag hade jag undervisning uppe på Guldhedens höjder men mitt under dagens långa pass i lärosalen så kunde jag bege mig ut på lite lunch-caching. Cachen ”En Svensk Klassiker #1” var då lockande att gå mot. Temat för cachen är sport, och rejäl sådan.

  • Längdskidåkning – Vasaloppet (90 km), Öppet Spår (90 km) eller Engelbrektsloppet (60 km)
  • Cykling – Vätternrundan (300 km)
  • Simning – Vansbrosimningen (3 km)
  • Löpning – Lidingöloppet (30 km)

Någon svensk (mugglar) klassiker kommer det aldrig att bli för mig, det verkar mest handla om att hasta förbi burkar som man annars kunde ha loggat. Nej, om det skall vara något så är det väl möjligen att logga klassiska burkar och detta var utan tvekan en klassiker – ett PET rör – min tolkning av cachens teman! Nöjd med att ha fått en logg under dagen kunde jag återvända till mina studenter.