Hemma hos Oskar

Oskar

Idag tog jag en promenad hem från arbetet och passade då på att gå in i de djupa Delsjöskogarna där allehanda varelser lurar bland träden. En av de senast inflyttade är smålandssniglen Oskar som passade på att dyka upp när jag var ute på ett litet ökenäventyr. Han lär ha huset på ryggen och ögonen på skaft, så det det vill till att vara slug för att fånga denna varelse! Det är då tur att jag, liksom TMR68, har ett gediget snigelkunnande och besitter utomordentliga förmågor att fånga dessa varelser! Min gps var lite villrådig till en början men beslutade sig efter en liten stund att visa i en viss riktning och det var ett gott råd, ty där hittade jag Oskar som blev så överrum plad av min framryckning att han lät sig loggas, men var ändå lite ovillig att släppa burken ifrån sig….